jaarkalender 2022

Speelgoed- en kinderkledingbeurs, AFGELAST

Helaas gaat de speelgoed- en kinderkledingbeurs van zaterdag 7 mei niet door vanwege een te klein aantal deelnemers. Wij vinden dit heel jammer en hopen het een andere keer alsnog te kunnen organiseren.

Voorjaarsontmoeting

Op zaterdag 21 mei organiseert de Gemeente Baarle-Nassau op het Sint Annaplein in Baarle-Nassau van 13.00 uur tot 16.00 uur een voorjaarsontmoeting voor alle inwoners van onze gemeente.
Ontdek welke verenigingen onze gemeente rijk is, kom naar de huldiging van onze Baarlese sportkampioenen 2021 én maak kennis met het nieuwe college én de nieuwe gemeenteraad. Volg een rondleiding door het gemeentehuis, geniet van live muziek en doe mee met leuke activiteiten voor jong en/of oud. Voor iedere bezoeker is er een gratis kopje koffie of thee en voor onze jongste inwoners een ijsje. 
 
Dienstencentrum Ulicoten neemt samen met de dorpsverbinders Eveline en Annick deel aan dit                                               voorjaarsevenement!

Workshop

 

 

Dienstencentrum Ulicoten organiseert op woensdag 25 mei de workshop kleuranalyse van Prachtig en Krachtig.

Tijdelijke verhoging kilometervergoeding ANWB automaatje.

Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs tijdelijk te verhogen naar 35 cent per kilometer. Dit gaat in per 21 maart 2022. 

We blijven u graag van dienst.

Heeft U vervoer nodig? Neem dan twee dagen van tevoren contact op met het Dienstencentrum Ulicoten 013-5196316. Dit kan elke ochtend doordeweeks tussen 8.45 uur en 12 uur. 

 

Petitie huisartsen spreekuur

De petitie voor terugkeer van het spreekuur huisarts en prikpost, die u afgelopen woensdag tijdens het stemmen kon tekenen is heel goed ontvangen. 

We hebben al meer dan 300 handtekeningen. Mocht het u nog niet gelukt zijn: de petitie ligt bij het Dienstencentrum en kan aldaar nog getekend worden.

Loop gerust binnen. Wij zijn elke ochtend geopend van 8.45 uur tot 12.00 uur en op de dinsdag en donderdag ook van 12.45 uur tot 14.45 uur. 

Iedere handtekening telt!!!! 

 

Bijzonder Baarle

Neem eens een kijkje op de nieuwe website www.bijzonderbaarle.nl en meld je aan. Dit kan zowel als organisatie, om gratis je eigen pagina te maken, als privé om berichten te lezen en te plaatsen.

 

inloopochtend

 

Iedere vrijdag van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Iedereen is welkom voor een kopje koffie/thee en/of een spelletje..

ANWB automaatje

Op 3 december was de lancering van het ANWB automaatje bij Dienstencentrum Ulicoten. Het doel van ANWB AutoMaatje is om mensen, die nu te vaak gedwongen thuis zitten omdat ze minder mobiel zijn, weer te laten deelnemen aan het sociale en maatschappelijke verkeer. ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij lokale vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele inwoners vervoeren. Naast vervoer is het persoonlijke contact van groot belang. De in ANWB AutoMaatje Baarle-Nassau samenwerkende organisaties creëren met AutoMaatje een veilig en duurzaam lokaal platform waarop inwoners met elkaar in contact worden gebracht. Samen komen we er wel.

Wilt u zich aanmelden als vrijwillig chauffeur? Of heeft u vervoer nodig?

Neem contact op met Dienstencentrum Ulicoten via info@dienstencentrumulicoten.nl of telefonisch op nummer 013 519 6316

Het Dienstencentrum is er voor u!

Hulp nodig? 

Mocht u in deze moeilijke tijd hulp nodig hebben en niet kunnen terug vallen op familie, vrienden en/ of buren kom gerust bij het Dienstencentrum binnen en wellicht kunnen wij een vrijwilliger vinden die u kan helpen. 

Ook voor het vervoer naar bijvoorbeeld een vaccinatielocatie kunnen wij helpen om een vrijwilliger te vinden, mocht u het niet zelf geregeld krijgen. 

U kunt ook bellen 's ochtends tussen 8.45 uur en 12.00 uur naar 013-5196316 of 

mailen info@dienstencentrumulicoten.nl en wij gaan onze uiterste beste voor u doen!

Inloopochtend

Op vrijdagochtend is het inloopochtend. Iedereen is van harte welkom om samen een kopje koffie of thee te komen drinken. Daarna is er gelegenheid om te kaarten, rummikuppen, biljarten of gewoon gezellig blijven buurten. De inloopochtend is vrij toegankelijk. De koffie of thee kost slechts € 1,- per kopje en voor de kleintjes is er gratis ranja. Het is namelijk ook leuk om even binnen te springen wanneer de kinderen naar school zijn gebracht! De kleinste kinderen kun je dan gerust meebrengen. Er is wat speelgoed aanwezig en kleurtjes en kleurplaten.  Hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

Soms organiseren we iets extra's tijdens de inloopochtend. Dit zullen we laten weten via facebook, Ons weekblad, het buitenbord en mondeling. 

Graag tot ziens op een vrijdagochtend!

Maatregelingen covid 19

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Er kan gevraagd worden naar een QR-code.

Helaas gaan de spreekuren van de huisartsen en de prikpost NIET door in de Bremerpoort. Mocht dit veranderen dan brengen wij u op de hoogte via facebook (Dienstencentrum ulicoten) én hier op de website. In Baarle-Nassau kan men bij de huisarts terecht na het maken van een afspraak. Om een afspraak te maken voor het bloed prikken kunt u bellen met 088-0209555 of via de website www.star-shl.nl

Vrijwilligers gezocht!

Heb je een uurtje over? Wil je graag iets betekenen voor de gemeenschap of voor je medemens? Wil je je oriënteren op vrijwilligerswerk? Kom eens vrijblijvend langs bij Dienstencentrum Ulicoten of Vrijwilligerspunt Baarle.

Waarom moeilijk doen als het samen kan! 

 • Gemeente Baarle Nassau

  Voor tal van gemeentezaken kunt u bij ons terecht.
  Ook plastic-afval-zakken en zakken voor luier- en incontinentiemateriaal vindt u bij ons.

 • Geldmaat

  U kunt geld pinnen. De automaat is overgegaan op geldmaat. Deze is van Rabobank, ING en ABN AMRO samen. Hulp nodig bij het pinnen? Wij helpen u graag! Loop gerust bij ons binnen.

 • 't Dorpshuis

  Stichting het Dorpshuis is een belangrijke partner van Dienstencentrum Ulicoten. Samen streven we ernaar Ulicoten een aantrekkelijk dorp te maken met tal van activiteiten en voorzieningen.

Annick, Christiane en Ingrid staan voor u klaar!

Dienstencentrum Ulicoten