Dienstencentrum Ulicoten

Dienstencentrum Ulicoten heeft als doel het bevorderen van de leefbaarheid en sociale binding, o.a. door het aanbieden van diensten en goederen, voor alle inwoners van Ulicoten.

Loop gerust binnen voor een steuntje in de rug, een luisterend oor of een helpende hand!

Het Dienstencentrum is er voor u!

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en houden afstand! Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.

Helaas gaan de spreekuren van de huisartsen en de prikpost NIET door.

Op vrijdag 17 juli beginnen we weer met de "normale" inloopochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur mét spelletjes en biljart!

BOUWVAK

tijdens de bouwvak, van 27 juli t/m 14 augustus is het Dienstencentrum op maandag en donderdag gesloten!

zonnebloemactie

Dienstencentrum Ulicoten en Eveline dorpsverbinder Baarle-Nassau hebben in heel de gemeente Baarle-Nassau kaarten verspreid met een zakje zonnebloempitten. Een leuke actie in een lastige tijd.

De zonnebloempitten zijn gesponsord door Theeuwes Mengvoeders Ulicoten.

Vele vrijwilligers hebben geholpen met het bevestigen van de zonnebloempitten en met het verspreiden van de kaarten. De vrijwilligers zijn door Contour de Twern verrast met een bosje tulpen!

jaarkalender 2020

Vrijwilligers gezocht!

Heb je een uurtje over? Wil je graag iets betekenen voor de gemeenschap of voor je medemens? Wil je je oriënteren op vrijwilligerswerk? Kom eens vrijblijvend langs bij Dienstencentrum Ulicoten of Vrijwilligerspunt Baarle.

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Samen Eten

Iedere dinsdagmiddag om 12.00 uur is het samen eten in de Bremerpoort. U kunt uw menukeuze van te voren doorgeven en u eet gezellig met meerdere mensen aan tafel. Vervoer is geen probleem; kunt u niet zelf komen dan wordt u gehaald en gebracht. Lijkt het u wat? Dan horen wij het graag!

Inloopochtend

Iedere vrijdag is er in de Bremerpoort een inloopochtend. U bent van harte welkom tussen 8.30 uur en 11.30 uur. Onder het genot van een bakje koffie of thee met wat lekkers erbij kunt U lekker de krant lezen, een spelletje doen of gewoon een praatje maken.  Het is bedoeld voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er een plekje om te spelen. Graag tot ziens op vrijdagochtend! 

 

 

 

 

  • Gemeente Baarle Nassau

    Voor tal van gemeentezaken kunt u bij ons terecht. Ook de plastic-afval-zakken vindt u bij ons.

  • Rabobank

    Wij helpen u graag met allerhande bankzaken. U vindt bij ons de Random Reader en ook de Rabo-enveloppen. Problemen of vragen over internetbankieren? Loop gerust bij ons binnen.

  • 't Dorpshuis

    Stichting het Dorpshuis is een belangrijke partner van Dienstencentrum Ulicoten. Samen streven we ernaar Ulicoten een aantrekkelijk dorp te maken met tal van activiteiten en voorzieningen.

Dienstencentrum Ulicoten, voor een leefbaar dorp!Het Dienstencentrum Ulicoten bestaat mede dankzij onderstaande participanten:
Gemeente Baarle-Nassau, Rabobank en het Dorpshuis Ulicoten.

De medewerksters van Dienstencentrum Ulicoten zijn Ingrid Govers en Christian de Vries. Van maandag t/m vrijdag staan zij graag voor u klaar!

Dienstencentrum Ulicoten