• Dromenvanger maken

  afgelopen woensdag 28 september was de workshop Dromenvanger maken. Margo verzorgde deze workshop. Het was een geslaagde en gezellige avond ,met een mooi resultaat aan het einde.

 • Prachtig en Krachtig

  woensdag 26 oktober:
  workshop kleuranalyse door Marion van Alphen. Start 19.30 uur. Kosten €15,00 inclusief koffie of thee.

 • Vogelvoederkrans maken

  woensdag 30 november:
  aan de hand van voorbeelden gaan we samen een lekkernij voor de vogels maken. Start 19.30 uur. kosten €15,00 inclusief alle materialen en kopje koffie of thee.

Nieuwsbrief augustus 2022DC

Rabo Clubsupport

Vanaf 5 september kunnen rabobankleden stemmen op hun favourite club of vereniging.

STEM aub op Dienstencentrum Ulicoten, al 15 jaar een begrip in Ulicoten!

jaarkalender 2022

Verhoging kilometervergoeding ANWB automaatje.

Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs te verhogen naar 35 cent per kilometer. Dit gaat in per 21 maart 2022. Eind van het jaar wordt door de ANWB de nieuwe prijs voor het volgende jaar vastgesteld. 

We blijven u graag van dienst.

Heeft U vervoer nodig? Neem dan twee dagen van tevoren contact op met het Dienstencentrum Ulicoten 013-5196316. Dit kan elke ochtend doordeweeks tussen 8.45 uur en 12 uur. 

 

Spreekuur Huisartsen Ulicoten.

De petitie voor terugkeer van het spreekuur huisartsen en prikpost is veelvuldig ondertekend. Onze hartelijke dank hiervoor. Ook de huisartsen vonden het hartverwarmend. Echter gezien het personeelstekort bij de huisartsenpraktijk en het gebrek om goede kwaliteit in zorg te kunnen leveren in de Bremerpoort, hebben de huisartsen besloten om niet met een spreekuur terug te keren naar Ulicoten. Uietraard betreuren wij dit ten zeerste. 

Of de prikpost nog terug komt bij het Dienstencentrum is nog niet bekend. Wij houden u op de hoogte. 

 

Bijzonder Baarle

Neem eens een kijkje op de nieuwe website www.bijzonderbaarle.nl en meld je aan. Dit kan zowel als organisatie, om gratis je eigen pagina te maken, als privé om berichten te lezen en te plaatsen.

 

ANWB automaatje

Op 3 december was de lancering van het ANWB automaatje bij Dienstencentrum Ulicoten. Het doel van ANWB AutoMaatje is om mensen, die nu te vaak gedwongen thuis zitten omdat ze minder mobiel zijn, weer te laten deelnemen aan het sociale en maatschappelijke verkeer. ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij lokale vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele inwoners vervoeren. Naast vervoer is het persoonlijke contact van groot belang. De in ANWB AutoMaatje Baarle-Nassau samenwerkende organisaties creëren met AutoMaatje een veilig en duurzaam lokaal platform waarop inwoners met elkaar in contact worden gebracht. Samen komen we er wel.

Wilt u zich aanmelden als vrijwillig chauffeur? Of heeft u vervoer nodig?

Neem contact op met Dienstencentrum Ulicoten via info@dienstencentrumulicoten.nl of telefonisch op nummer 013 519 6316

Het Dienstencentrum is er voor u!

Hulp nodig? 

Mocht u in deze moeilijke tijd hulp nodig hebben en niet kunnen terug vallen op familie, vrienden en/ of buren kom gerust bij het Dienstencentrum binnen en wellicht kunnen wij een vrijwilliger vinden die u kan helpen. 

Ook voor het vervoer naar bijvoorbeeld een vaccinatielocatie kunnen wij helpen om een vrijwilliger te vinden, mocht u het niet zelf geregeld krijgen. 

U kunt ook bellen 's ochtends tussen 8.45 uur en 12.00 uur naar 013-5196316 of 

mailen info@dienstencentrumulicoten.nl en wij gaan onze uiterste beste voor u doen!

Inloopochtend

Op vrijdagochtend is het inloopochtend. Iedereen is van harte welkom om samen een kopje koffie of thee te komen drinken. Daarna is er gelegenheid om te kaarten, rummikuppen, biljarten of gewoon gezellig blijven buurten. De inloopochtend is vrij toegankelijk. De koffie of thee kost slechts € 1,- per kopje en voor de kleintjes is er gratis ranja. Het is namelijk ook leuk om even binnen te springen wanneer de kinderen naar school zijn gebracht! De kleinste kinderen kun je dan gerust meebrengen. Er is wat speelgoed aanwezig en kleurtjes en kleurplaten.  Hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

Soms organiseren we iets extra's tijdens de inloopochtend. Dit zullen we laten weten via facebook, Ons weekblad, het buitenbord en mondeling. 

Graag tot ziens op een vrijdagochtend!

Vrijwilligers gezocht!

Heb je een uurtje over? Wil je graag iets betekenen voor de gemeenschap of voor je medemens? Wil je je oriënteren op vrijwilligerswerk? Kom eens vrijblijvend langs bij Dienstencentrum Ulicoten of Vrijwilligerspunt Baarle.

Waarom moeilijk doen als het samen kan! 

 • Gemeente Baarle Nassau

  Voor tal van gemeentezaken kunt u bij ons terecht.
  Ook plastic-afval-zakken en zakken voor luier- en incontinentiemateriaal vindt u bij ons.

 • Geldmaat

  U kunt geld pinnen. De automaat is overgegaan op geldmaat. Deze is van Rabobank, ING en ABN AMRO samen. Hulp nodig bij het pinnen? Wij helpen u graag! Loop gerust bij ons binnen.

 • 't Dorpshuis

  Stichting het Dorpshuis is een belangrijke partner van Dienstencentrum Ulicoten. Samen streven we ernaar Ulicoten een aantrekkelijk dorp te maken met tal van activiteiten en voorzieningen.

Annick, Christiane en Ingrid staan voor u klaar!

Dienstencentrum Ulicoten