De participanten van het Dienstencentrum

Het Dienstencentrum Ulicoten is in 2007 opgericht om de leefbaarheid in Ulicoten te borgen

Dankzij de participanten; gemeente Baarle Nassau, Rabobank de zuidelijke Baronie, en 't Dorpshuis, zijn wij in staat om al vanaf de start te groeien en steeds meer diensten en hulp te bieden aan de inwoners van Ulicoten.

Inmiddels houdt het niet op bij uitsluitend de inwoners van Ulicoten. We staan ook klaar voor de inwoners uit de hele gemeente die vragen hebben waar ze verder nergens voor terecht kunnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een (persoonlijke) OV kaart. Dit kan prima online geregeld worden maar wordt natuurlijk lastig als men niet over een computer met internet aansluiting beschikt.

Ook voor het vinden van een vrijwilliger bent U bij ons aan het goede adres. Dit regelen wij samen met Eveline Beemster (dorpsverbinder) onder de noemer "VrijwilligerspuntBaarle".

Steeds meer kantoren van de Rabobank concentreren zich op de grotere plaatsen en steeds meer lokale kantoren sluiten. Om toch een gezicht te blijven houden en u te helpen met allerhande zaken steunt de Rabobank het Dienstencentrum. Zo kunnen wij u helpen met de meest voorkomende zaken, informatie geven en zelfs hulp aanbieden bij digitaal bankieren, allemaal vertrouwd, discreet en veilig! Ook helpen wij U discreet bij het pinnen bij de geldautomaat.

Samen met het Dorpshuis vinden wij het belangrijk dat Ulicoten leeft! Waar mogelijk ondersteunen we elkaar en nemen initiatieven voor sociale interactie. Sinds we gevestigd zijn in de Bremerpoort worden deze mogelijkheden natuurlijk steeds uitgebreider en zorgen we samen voor een leefbaar dorp!

Bekijk de website van de gemeente Baarle Nassau voor meer informatie over de gemeente Baarle Nassau

Bekijk de website van 't Dorpshuis voor meer informatie en activiteiten van en in 't Dorpshuis